KARAMAN / MERKEZ - Bayır İlkokulu

Bayır İlkokulu

BAYIR KÖYÜ BAYIR KÜME EVLERİ NO: 244 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / KARAMAN
Vizyon
BAYIR İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ Biz, Bayır İlkOkulu çalışanları, Öğrencilerimiz varolduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, Ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki; İyi yetiştirilmiş her öğrenci, Geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; Öğrencilerimize inanır, güvenir Ve gücümüzü, Sevgiden alırız.
Misyon
BAYIR İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ Okuyan, Araştıran, Akla ve bilime inanan, Üreten ve üretmekten zevk alan, Önce kendine, Sonra tüm insanlığa saygı duyan, Çevresine karşı duyarlı, Paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti´ ne, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, Her biri Mustafa Kemal olmayı hedefleyen, Öğrenciler yetiştiren Bir okul olmaktır.
Öğretim Şekli :normal
8.30-14.50
köy minibüsleriyle sabah bayırdan çıkış akşam dönüş, hususi araçlar.
Taşımalı eğitim yapılmakta
köyümüz ulaşımı zor engebeli bir arazidedir.